191076
Lilla guvernanten [Elektronisk resurs] : berättelse för flickor / Kathrine Lie ; bemyndigad översättning från norskan av Ebba Nordenadler.
Omslagsbild
Av: Lie, Kathrine
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
ISBN: 978-87-26-19842-3 87-26-19842-8
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Brit den vidunderlige
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Brit låg med huvudet nerborrat i sin säng och snyftade och grät. Hon var djupt besviken över att hon inte skulle få följa med på vandringen med sina vänner, trots att hennes mamma lovat henne. Nu blev det ett blank nej; de hade inte råd. Som vanligt. Alla andra hade alltid råd, men inte de. Istället kom hennes mamma på idén att hon skulle bli guvernant hos en familj. Hon tänkte att det skulle vara bra för Brit med lite miljöombyte och dessutom behövde hon en sysselsättning. Brit tyckte det var en förtjusande plan. Nu skulle Brit kunna tjäna ihop sina egna pengar och spara ihop dem så att hon skulle kunna vara med på nästa års vandring. Hur ska sommaren gå för Brit i en vilt främmande stad, omringad av för henne bara okända människor? Det blir ett äventyr hon sent ska glömma Kathrine Lie var en norsk författare verksam under 1900-talets första hälft. Hon var även flitig tidskriftsskribent. Många av hennes verk riktade sig till barn och unga, men hennes böcker uppskattas idag även av en vuxen publik, mycket tack vare hennes träffsäkra beskrivningar av tidsandan som rådde i Norge under 20- och 30-talen./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

191084
Av: Lie, Kathrine
191085
Av: Lie, Kathrine
191185
Av: Lie, Kathrine
190693
Av: Lie, Kathrine
192415
Av: Lie, Kathrine
192446
Av: Lie, Kathrine

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar