170267
Lemmikki / Camilla Grebe ; suomentanut Sari Kumpulainen.
Omslagsbild
Av: Grebe, Camilla
Utgivningsår: 2018
Språk: Finska
Medietyp: Bok
Förlag: Gummerus
ISBN: 978-951-24-0349-3 951-24-0349-8
Anmärkning:
Originalupplaga 2018.
Ingår i svit av fristående verk.
Originaltitel: Husdjuret
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Fristående forts. på Kun jää pettää alta (Älskaren från huvudkontoret). Ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i byn Ormberg för samman ett antal människor. Det är Malin, den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat. Hanne, profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid och Jake, pojken som bär på en onämnbar hemlighet. Jakten på mördaren blir farlig och förändrar i grunden hela deras existens.
Fristående fortsättning på Älskaren från huvudkontoret. Ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i den sörmländska byn Ormberg för samman ett antal människor. Det är Malin, den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat. Hanne, profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid och Jake, pojken som bär på en onämnbar hemlighet. Jakten på mördaren blir farlig och förändrar i grunden hela deras existens.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

171113
164508
Av: Pohjanen, Bengt
171215
Av: Pohjanen, Bengt
149061
Av: Lindgren, Astrid
68569

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar