Moheda bibliotek

Måndagen den 3 maj öppnade Moheda bibliotek tjänsten ”Meröppet”. Meröppet innebär att biblioteket är tillgängligt för besök vissa tider, även när det inte finns personal på plats. Det betyder att du har fler möjligheter att hitta tider att besöka biblioteket som passar just dig. Meröppet bygger på att du klarar dina ärenden själv. Du som behöver hjälp av personal är fortfarande välkommen under bibliotekets bemannade öppettider.

Under meröppet får du möjlighet att låna och lämna böcker i självbetjäningsautomaten, samt även att hämta reserverade böcker. Du kan använda bibliotekets trådlösa nätverk och publika datorer samt kopiator för utskrifter och kopiering. Det meröppna biblioteket ger också möjlighet att umgås, träffas i studiecirkel, läsa tidskrifter, studera, spela brädspel med mera.

Du som vill registrera dig som meröppetanvändare måste vara minst 18 år. För att få tillgång till meröppet behöver du boka en tid på Moheda bibliotek. Då får du en genomgång av de olika rutinerna, du får skriva på ett avtal och sedan får du inloggningsuppgifter som du sedan identifierar dig med när du ska gå in i bibliotekslokalen under meröppettiderna

Meröppettiderna kommer att vara måndag – fredag kl. 18-22 och lördag – söndag kl. 7-22.

Mellan 5 juli och 1 augusti är meröppettiderna måndag - fredag kl 7- 19

 
 
Tillgänglighet i lokalen:
Biblioteket ligger på markplan
Dörröppnare till entrédörren
Handikapparkering
Toalett: Handikappanpassad toalett, ej dörröppnare
Höj- och sänkbar informationsdisk
 

Språk

Öppettider